varden-byasen

Byåsens nye høydepunkt

Med en ny bolig fra Trym får du alltid nyeste standard og kvalitet. Det eneste du må gjøre er å flytte inn!

Alle leilighetene ligger fra 2. etasje og oppover, og har privat balkong eller terrasse. Mange boenheter har i tillegg egen forhage, mot den store takhagen på plan 2. Kvaliteter forøvrig vi ønsker å trekke frem er:

  • Eikeparkett 
  • Listefri overgang i himling og rundt vindu
  • Kjøkken fra HTH
  • Flislagt bad
  • Vannbåren gulvvarme

Interiørkonseptene

Som kjøper på Varden Byåsen får du velge mellom flotte og moderne leiligheter med god standard. Du får også muligheten til å sette ditt eget preg på din nye bolig. I samarbeid med anerkjente interiørdesignere i Creative Living har Trym Bolig utarbeidet tre ulike interiørkonsepter du kan velge mellom på Varden Byåsen.

I standardleveransen leveres det én farge i hele leiligheten. Ved valg av konsept 2 eller 3 kan du fritt velge mellom 3 ulike farger. Dersom du ønsker flere enn én farge i leiligheten, påløper ekstra kostnad per farge. Det gjøres oppmerksom på at konsept 2 og 3 er tilvalg, og at det vil påløpe ekstra kostnad ved valg av en av disse.

Standard leveranse

Natur

Materialene er nøye plukket ut og satt sammen for å skape et naturlig og elegant hjem. Konseptet viser til klare skandinaviske referanser, i en retning som oppfattes som klassisk og tidløs.

Det er valgt en lys og nøytral fargepalett med grånyanser. Dette skaper sammen med toner i beige en stram og eksklusiv base, men med et varmt og interessant uttrykk. 

Tilvalg

Bymarka

Fargepaletten består av nøytrale grunntoner i samspill med behagelige varme og lyse toner som sammen skaper et vakkert, nordisk og fredfullt hjem. Samspillet med gylne og varme naturfarger former et tidsriktig hjem med karakter og egenart.

Konseptet har hentet inspirasjon til farge- og materialvalg fra skog og mark, og har tatt naturen inn i boligen.

Tilvalg

Fjellet

Dette konseptet passer godt til deg som liker en litt mørkere stil og delikate, varme toner. Den lekre paletten består av mørke, duse toner som gjør hjemmet både lunt og elegant, samtidig som du enkelt kan skape spennende kontraster. En tidløs stilretning som skaper ro og harmoniske omgivelser.

Lune valg som innbyr til ro og hygge med et nikk til det kontinentale. Dette skaper et hjem med dybde og karakter, samt en følelse av balanse.