varden-byasen

Byåsens nye høydepunkt

Velkommen til Varden Byåsen, et spennende nytt boligprosjekt som tar form på den gamle utsiktstomten til det tidligere Migosenteret på Hallset. 

Hallset trengte å få tilbake litt av byfølelsen. Ikke mye. Bare nok til å gjøre livet her litt lettere. Et løft som gir verdi for de som allerede bor her – og for deg som flytter inn.

Her får du spektakulær utsikt, gunstig finansiering og en leilighetsmiks tilpasset ulike livssituasjoner og faser.

Boligprosjektet Varden Byåsen er mer enn bare en samling av moderne leiligheter; det er et fellesskap som omfavner mangfoldet og skaper et bånd mellom generasjoner. Det er lagt mye omtanke i de felles uteområdene - med blant annet en fantastisk takhage og en egen hagestue for opphold og sosiale sammenkomster. 

Nærsenteret legger til rette for en urban livsstil med serveringssted, servicefunksjoner og oppholdsrom, mens naturen rundt og Bymarka gir mulighet for rekreasjon og avslapning. 


Arkitekturen

Arkitekturen som omgir oss, former våre liv. Arkitektene bak prosjektet Varden – Sweco Architects har lagt stor omtanke i, og vekt på gode møteplasser for folk, visuelle løsninger som skaper glede og bygninger som får lande godt på bakken. Byggene er utformet og detaljert slik at linjer får løpe hele veien fra tårnets topp ned til terrenget, slik at bygningene får godt visuelt rotfeste på sitt sted. Leilighetene er nøye planlagt slik at hver kvadratmeter skal være funksjonell. Spesiell omtanke er viet til stua; dette rommet står i en særstilling i enhver bolig, og er planlagt for ro, lys, utsyn og fleksibilitet.

 Materialpaletten er utviklet for å understreke tårnet som lett og høyreist, i kontrast til kvartalsbyggenes varme toner. Skjermteglen, i naturlig nordisk rød, er ankeret i materialpaletten. Alle kvartalsbyggene er hovedsakelig kledd i dette materialet. Tårnet, derimot, har fått en tradisjonell båndtekking med vertikale stangfalser.

– De som allerede bor i nærområdet, skal absolutt ikke føle at de har mistet noe. Vi ønsker å skape noe positivt for nærmiljøet. En utvikling av området som gir både be- boere og naboer verdi. Dette blir Migosenteret 2.0 i all sin prakt.